Bedrijfsbootcamp Amsterdam

WhatsApp Image 2019-10-20 at 22.54.06.jp
bootcamp amsterdam groepsfoto.jpeg

Wat is bedrijfsbootcamp Amsterdam?

Een bedrijfsbootcamp is een bootcamp die je normaal zou kunnen doen als particuliere groep, maar dan speciaal voor bedrijven die graag met de afdeling of het hele bedrijf er lekker op uit willen gaan. Teambuilding is een term die hand in hand gaat met deze bedrijfsbootcamp. Wat is er nou leuker dan elkaar in de meest ongemakkelijke posities beter te leren kennen? Wat zijn elkaars grenzen, en wie gaat tot het gaatje tijdens elke oefening. 

Voor wie is bedrijfsbootcamp in Amsterdam?

Team Motivation staat klaar voor iedereen, en bij ons betekent iedereen ook echt iedereen. Er is geen enkel instapniveau nodig om deel te mogen nemen aan de bedrijfsbootcamp die door ons gegeven worden. Wij staan ervoor dat iedereen geholpen wordt in de behoefte om heerlijk te sporten in de open lucht. Ook is bedrijfsbootcamp ideaal voor mensen die graag willen afvallen of fitter worden, of trainingen op de doorsnee apparaten niet meer uitdagend vinden en het leuk vinden om in de open lucht te sporten met collega’s onder het mom van teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. 

Waarom bedrijfsbootcamp doen bij Team Motivation?

De voordelen van een bedrijfsbootcamp van Team Motivation zijn niet op één hand te tellen. De trainers die de bootcamp verzorgd zijn gediplomeerd en gecertificeerd in het geven van deze leuke trainingen. Dit geeft als effect dat er precies ingeschat kan worden wat een individu nodig heeft per training, maar niet alleen tot de training wordt er ingekaderd. Ook staan de trainers open voor vragen over voeding, hoe je beter kan afvallen of hoe je snel fit kan worden. Het grootste voordeel dat er is, is toch wel het plezier dat je hebt tijdens het beter leren kennen van je collega’s terwijl je net je setje burpees hebt afgerond en volledig buiten adem bent. Er wordt per deelnemer gekeken naar persoonlijke doelen tijdens een training, wat wil je zelf verbeteren? Hoe ga je dat doen? Hoe worden doelen behaald? Dit komt allemaal aan bod tijdens een bootcamp. 

Hoe ziet bedrijfsbootcamp eruit?

De diversiteit tijdens een bootcamp is enorm, het ene moment kan je een heuvel op rennen om er het volgende moment een setje burpees, squats en planks achteraan te knallen. De afwisseling zit hem dan ook in de verschillende elementen waar je langs komt tijdens de bootcamp. Of het nu gras, steen of zand is, elke ondergrond biedt een andere uitdaging. Daarbij komt nog kijken dat de buitenlucht met wind, regen en zon voor diverse voor- en nadelen kan zorgen. Dit geeft het beetje extra dat het sporten in de buitenlucht je lichaam kan bieden.

Deze bedrijven gingen u voor

Deutsche bank.png
klimaatroute.png
colliers.png

Meer informatie of offerte?

De bedrijfsbootcamps worden uitgevoerd in onderling overleg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt voor de inzending!