Circuit training Amsterdam

Wat is circuit training Amsterdam?

Ben je op zoek naar een training die een keer wel écht effect heeft na slechts één training? Dan is circuit training in Amsterdam echt iets voor jou. Circuit training is juist voor de mensen die het lastig vinden om zichzelf telkens weer op te moeten hoeven peppen om langs de sportschool te gaan. Elke week weer dezelfde oefeningen in dezelfde omgeving. Dit is wat circuit training absoluut niet is, in plaats van die saaie machines gebruik je de natuur en je eigen lichaam om snel je conditie en figuur op peil te houden. Er wordt tijdens deze circuit training gebruik gemaakt van bijvoorbeeld dumbells, kettle balls en andere lichte gewichten. 

Voor wie is circuit training in Amsterdam?

Team Motivation staat klaar voor iedereen, en bij ons betekent iedereen ook echt iedereen. Er is geen enkel instapniveau nodig om deel te mogen nemen aan de circuit trainingen die door ons gegeven worden. Wij staan ervoor dat iedereen geholpen wordt in de behoefte om heerlijk te sporten in de open lucht. Ook is circuit training ideaal voor mensen die graag willen afvallen of fitter worden, of trainingen op de doorsnee apparaten niet meer uitdagend vinden en het leuk vinden om in de open lucht te sporten. 

Waarom circuit training doen bij Team Motivation?

Bij Team Motivation kan er niet vaak genoeg gezegd worden dat wij er zijn voor jullie. Het gaat om het plezier en de voldoening die gehaald wordt uit de trainingen, door zowel de trainers als de deelnemers. Iedereen geniet van een circuit training in de open lucht. Onze circuit trainingen zijn namelijk altijd buiten, dicht bij huis in Amsterdam. Doordat wij onze circuit training in de buitenlucht doen worden de ademwegen beter gestimuleerd, waardoor je meer haalt uit een circuit training dan een normale training in de sportschool. Ook hebben wij de policy dat de trainingen altijd doorgaan. Zelfs als er 11 van de 12 mensen zich afmeldt. Wij streven ernaar om iedereen die wilt trainen, daadwerkelijk gaat trainen. Er wordt gewerkt in groepen van 1 tot 12 man. Dit doen wij zodat de groepen niet te groot worden en de focus op de individu kan blijven. Individuele progressie, plezier en voldoening is waar we samen voor gaan. 

Wanneer is de circuit training?

De circuit trainingen zijn altijd op maandag en woensdag. We verzamelen op de locatie waar de circuit training plaats zal vinden. Over het algemeen is dit in het Rembrandtpark in Amsterdam. 

Vraag nu een proefles aan!

arrow&v
Neem Contact

#TeamMotivation

Tel: 0031614390845

Email: Info@teammotivation.nl

 

KvK: 63359332

Social Media

© 2018 TeamMotivation.