Kickboksen Amsterdam

Wat is Kickboksen Amsterdam?

Kickboksen is een verdedigingskunst waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Vooral in grote steden zoals Amsterdam is het kickboksen tegenwoordig enorm aan het groeien qua populariteit.

Al helemaal onder vrouwen is het fenomeen kickboksen aan een revival bezig. De reden van deze rijzende vechtsport komt doordat kickboksen de meest complete work-out is die je kan doen zonder apparaten. Mensen zoeken steeds meer fysieke sporten waarin ze tot het gaatje kunnen gaan. Naast toppers als bootcampen of een circuittraining is kickboksen de fijnste uitdaging voor je lichaam. Naast dat het een fysieke uitdaging is om het onderste uit de kan te halen van een training, is het ook een heerlijke stimulatie voor je hersenen. Je hersenen zijn constant aan het schakelen tussen verschillende combinaties en technieken die je op een bepaald moment kunt gebruiken. Een ideale terging van lichaam en geest.

Voor wie is kickboksen in Amsterdam?

Jong of oud, dik of dun, het maakt allemaal niks uit. Kickboksen is voor iedereen. Veelal wordt er gedaan alsof kickboksen alleen maar uitgevoerd kan worden door extreem fysiek sterke, of conditioneel optimaal getrainde mensen. Dit is flauwekul. Hier staan wij heel nuchter in bij Team Motivation, namelijk: kickboksen is en moet vooral voor iedereen kunnen zijn. Ook wordt er aan kickfit gedaan bij ons, deze trainingen kunnen worden uitgevoerd door iedereen! 

Waarom kickboksen bij Team Motivation?

Er kan niet genoeg over gesproken worden, maar individueel plezier staat bij ons verschrikkelijk hoog in het vaandel. Het doel van de training is om jou blij te maken, de voldoening te geven dat je hele lichaam heeft gepresteerd, jou de (basis)technieken van kickboks te geven en tijdens de work-out 800 calorieën te laten verbranden. Een gemiddelde kickboks training zorgt er voor dat je 800 calorieën verbrand, wie zegt daar nou nee tegen?

Eén van de punten die Team Motivation uniek maken, is dat de trainingen bij ons altijd outdoor afgewerkt worden. Daar waar er bij traditionele kickboksscholen vaak binnen gespard wordt, doen we dat bij ons niet. Dit doen wij omdat wij geloven in de workout en beheersing van de techniek, maar ook om te voorkomen dat er blessures ontstaan. Enkele technieken die ontwikkeld worden zijn: uppercuts hoeken, jabs en het behandelen van trappen wordt veel onder de aandacht van de deelnemers gebracht. Deze trainingen worden op deze manier uitgevoerd zodat iedereen op zijn eigen tempo de kunst van het kickboksen kan gaan beheersen of verder uitbreiden. Bij Team Motivation wordt niet gespard, omdat wij kans op blessures willen minimaliseren en de focus leggen op de techniek.  

Trainingen worden met maximaal 12 deelnemers uitgevoerd, maar stel alle andere 11 deelnemers afzeggen: dan gaat de training gewoon door. Bij Team Motivation denken wij er niet aan om trainingen af te zeggen.

Bij ons krijg je dus: een heerlijke full body workout, een bijspijkercursus kickboks techniek, 800 kcal die verbrand wordt en focus op je individuele prestaties.

Wanneer is de kickboks training?

De kickboks trainingen die wekelijks worden uitgevoerd in Amsterdam-West vinden plaats op doordeweekse dagen. Deze dagen zijn woensdag en donderdag. Op deze dagen zijn wij als groep van maximaal 12 deelnemers te vinden in het Rembrandtpark, al onze trainingen vinden dus plaats in de buitenlucht. Wees niet bang om te vragen voor meer informatie, wij staan de hele dag klaar om vragen te beantwoorden aangaande de kickboks trainingen.

Vraag nu een proefles aan!

arrow&v
Neem Contact

#TeamMotivation

Tel: 0031614390845

Email: Info@teammotivation.nl

 

KvK: 63359332

Social Media

© 2018 TeamMotivation.