Wie zijn wij?

WhatsApp Image 2018-09-27 at 09.24.17.jp
7f81dc76-e5a9-408b-b215-0a3beedf11be.JPG
WhatsApp Image 2018-09-22 at 12.07.59.jp

Uitgesproken persoonlijk & Grensverleggend.

 

Ben jij dat onpersoonlijke binnensporten ook zo zat? En wil jij graag uitgedaagd worden in de buitenlucht met sporters die enthousiast zijn? Ben jij een beginnende of een gevorderde sporter? Dan ben je bij #TeamMotivation aan het juiste adres!

 

#TeamMotivation heeft een doordachte en uitgesproken manier van trainen. #TeamMotivation wisselt veel af tussen cardio en fitness, waarbij we voornamelijk gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht

 

Wij richten ons graag op het individu en de kwaliteiten van de sporter. Door deze persoonlijke aanpak zal de sporter volledig centraal komen te staan. Om een betere begeleiding te garanderen, houden wij de groep bewust klein. De groepen bestaan namelijk uit maximaal 12 sporters. 

 

Doordat wij op verschillende locaties trainen, is geen enkele training hetzelfde!

 

Waarom sporten bij #TeamMotivation?

✓ Persoonlijke aandacht   

✓ Elke week 4 verrassende workouts

✓ Wisselende locaties

✓ Direct effect

✓ Al vanaf 20 euro per maand

✓ Maandelijks opzegbaar

✓  Voor elk niveau

 

WhatsApp Image 2018-09-27 at 09.24.17.jp

Mijn naam is Marc en sinds het voorjaar van 2016 ben ik als trainer verbonden aan TeamMotivation. Afwisselend verzorg ik wekelijks de krachttraining op dinsdag, de bootcamp op woensdag en de KickFit-training op donderdag. Mijn kracht en expertise liggen voornamelijk bij de kracht- en bokstrainingen na jarenlang verschillende vechtsporten te hebben beoefend. In het dagelijkse leven doe ik veel aan hardlopen en fitness. Ik verwelkom je graag, doe jij ook mee?

Mark

Trainer

Hicham

Trainer

Ik ben Hicham Aouled, oprichter van #TeamMotivation en tevens een bevlogen trainer. Ik ben sportdocent op een middelbare school in Amsterdam Nieuw-West. Ik ben ook trainer geweest in het zaalvoetbal op het hoogste niveau en ik geef nu met veel plezier groepslessen en personal training.

Vanaf mijn 16e doe ik op hoog niveau aan atletiek. Mijn specialismen zijn de middellange sprintonderdelen: de 200m en 400m. Daarnaast heb ik ook altijd training gegeven, aan jongeren van 12 tot 16 jaar.

Dat doe ik nog steeds bij een atletiekvereniging in Amsterdam-Oost. Als atleet en als trainer merk ik hoe belangrijk de juiste techniek is bij welke vorm van sporten dan ook. Bij #teammotivation geef ik trainingen waarbij kracht, (loop)techniek en intervalvormen elkaar afwisselen. Naast het sporten ben ik docent Nederlands op een middelbare school.

Rosa
Trainer

Onze Visie