Persoonlijke coaching

Hoe gaan wij te werk?

Voedingschema

Trainingsschema

Werken aan doelen

Monitoren van de vooruitgang

Voedingsadvies

Voedingsadvies, voor iedereen is dit natuurlijk een ander verhaal. Daar waar de een wilt afvallen wilt de ander juist meer spiermassa kweken. Wij kijken met onze gediplomeerde werknemers wat voor jou het beste is. De een gaat bezig zijn met intermittent fasting en de ander gaat juist meer koolhydraten eten. 
Wij zorgen samen met jullie werknemer voor een gepaste schema en gaan dan elke drie weken zitten en kijken naar de behaalde resultaten en passen eventueel het dieet en trainingsschema aan. 

Trainingsschema

Wij geloven vooral in trainen met het eigen lichaam. Combinatie tussen cardio en kracht. Daarom zullen onze trainingen vooral gericht zijn op kickboksen, circuittraining en bootcamptraining. 
Naast de trainingen die wij geven op het bedrijf zelf zullen we trainingen uitschrijven op het moment dat daar behoefte aan is. Ook zullen we coachende gesprekken hierover voeren. 

Werken aan doelen

Wij werken aan lange termijn doelen. Alleen om de motivatie erin te houden stellen wij ook korte termijn doelen op. Sommige zullen werken aan doelen van een jaar of twee terwijl anderen binnen drie maanden als iets willen bereiken. Doelen waar je aan kan denken zijn: Afvallen, spiermassa kweken, 10 km kunnen rennen binnen een bepaalde tijd, een challenge aangaan etc. Doelen stellen we op in een persoonlijk gesprek en dit is de steeds een terugkomend onderwerp. 

Monitoren van de vooruitgang

Het is belangrijk om alles te monitoren dit doen we door een begin te maken. 
Te meten, wegen en te kijken hoe je er conditioneel bij zit. We voeren elke 2/3 weken een gesprek waarin we kijken naar alle progressie. Tijdens deze gesprekken worden ook doelen bijgesteld.

Deze bedrijven gingen u voor

Deutsche bank.png
klimaatroute.png
colliers.png

Meer informatie of offerte?

De bedrijfsbootcamps worden uitgevoerd in onderling overleg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt voor de inzending!