Trainingen

Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid en divers aanbod aan outdoor sportlessen zoals bootcamp, kick-fit en power workout.

Daarnaast organiseren wij geregeld speciale dagen waarop wij met het #TeamMotivation team de uitdaging opzoeken. Wij bezoeken daarnaast regelmatig wedstrijden en wij organiseren onze eigen #TeamMotivation challenges. 

Waarom outdoor sporten?
    Trainen in de buitenlucht heeft een ontstressend effect. Door de zuurstofrijke omgeving herstel je sneller. 
    Wij bieden trainingen aan waarbij we onder andere gebruikmaken van eigen gewicht; dit heeft op de lange termijn veel meer rendement.
    Groepslessen hebben een positieve invloed op de sportresultaten.

x2222.jpg
Bootcamp Amsterdam
 

Bootcamp is een intensieve outdoor training waarbij alle spiergroepen op kracht getraind worden en waarbij je tegelijkertijd werkt aan je conditie; twee vliegen in één klap! Ben je een beginner of juist een gevorderde sporter? Laat je uitdagen door een van onze gediplomeerde en gemotiveerder trainers. Wij zorgen ervoor dat alle niveaus aan hun trekken komen.

Kickboksen amsterdam.jpeg
Outdoor kickboksen

Wij geven outdoor kickboksen. Daar waar kickboksscholen binnen trainen en vaak ook sparren, zoekt TeamMotivation de buitenlucht op en let vooral op techniek. Door op techniek te letten en niet op het sparren met elkaar, voorkom je blessures. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo het kickboksen leren. Onze groepen bestaan uit maximaal 12 personen, ook bij een minimale opkomst van 1 persoon gaat de les altijd door.

bootcamp amsterdam speeltijn.jpeg
Circuit training amsterdam
 

De naam zegt het al ; het hele lichaam wordt getraind op uithoudingsvermogen door middel van spierversterkende oefeningen. Door het trainen met lichte gewichten in combinatie met conditie én het eigen lichaamsgewicht, zul je merken dat je uithoudingsvermogen en conditie snel vooruitgaan! De Power Workout is dé ideale training om snel in vorm te raken. Al onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. 

Onze groepen bestaan uit maximaal 12 personen, ook bij een minimale opkomst van 1 persoon gaat de les altijd door.

IMG_0483.JPG
Personal Training
 

Ben je op zoek naar een uitgebreide en persoonlijke aanpak waarbij de trainer zich een uur lang echt richt op jouw persoonlijke doelen? En vind jij de tarieven die men vraagt voor PT ook belachelijk hoog?

Dan is personal training bij #TeamMotivation absoluut iets voor jou! Wij werken voor een schappelijk tarief samen met jou aan jouw vooraf opgestelde doelen. Vanwege het feit dat je een efficiënt en persoonlijk sportprogramma aangeboden krijgt, zul je al snel de begeleiding voelen die je verdient. Daarnaast geven we je op het gebied van voeding voldoende adviezen; zo word je op alle vlakken ondersteund. 

Wil je meer informatie over Personal training? Je kunt ons een e-mail sturen naar: info@teammotivation.nl

#TeamMotivation Challenge!
 

Elke laatste zaterdag van de maand organiseren wij een #TeamMotivation Challenge!

De #TeamMotivation Challenge is de ideale training om alles uit jezelf te halen. 

 

De ene keer zoeken wij onze grenzen op in de duinen, de andere keer op het strand en zo gaan we verschillende locaties af om afwisseling en uitdaging te brengen in onze trainingen. Hierin zijn wij uniek in Amsterdam.

DANIEL DÖBNER OVER #TEAMMOTIVATION

'' De manier van trainen geven is heel inspirirend en leuk. TeamMotivation Rocks!

  Ik was al jaren op zoek naar DE sport en die ik heb ik met bootcamp gevonden. 

  Ik hoop nog 20 jaar mee te doen!''

- Daniel Döbner

WhatsApp Image 2018-09-27 at 09.24

WhatsApp Image 2018-09-27 at 09.24

6cef90_b457b633f308424c958dca0fbdfe0516_

6cef90_b457b633f308424c958dca0fbdfe0516_

Kick Fit

Kick Fit